تولید کنندگان سرکه خرما و صادر کنندگان سرکه خرما
خواص و فواید مصرف سرکه خرما
امروز تصمیم داریم دربارۀ سرکه خرما که یکی از مشتقات خرما به حساب آمده و از جمله مواد مغذی می باشد که تولید کنندگان سرکه خرما از این میوه مفید و شگفت انگیز تهیه و فراوری می کنند صحبت کنیم. به همین منظور بهتر است ابتدا دربارۀ فواید سرکه به خودی خود و به دور از در نظر گرفتن میوه ای که آن را تشکیل داده است توضیحاتی را شرح دهیم.
شاید جالب باشد بدانید که سرکه طیف وسیعی از بیماری ها و ناراحتی های جسمی را درمان می بخشد. از بی خوابی های طولانی مدت و خستگی های جسمی گرفته تا گلو درد ، تبخال و غیره. این نکته را در نظر داشته باشید که بهتر است همیشه در منزلمان سرکه وجود داشته باشد تا در موقع لزوم و زمان های ضروری به سرعت از آن استفاده شود. همیشه به هنگام خرید ، سرکه را در لیست مواد مورد نیاز منزلتان در نظر داشته باشید. در ادامه متوجه خواهید شد که این ماده اثر بخش و شگفت انگیز چگونه شما را از شر بسیاری از ناخوشی های روزمره خلاص می کند.
با سرد شدن هوا و فرا رسیدن فصول سرد سال ، بروز حساسیت ها و سرما خوردگی ها و حتی بسیاری از احساسات خستگی جسمانی در وجود انسان شکل می گیرد. این خستگی ها و احساسات کوفتگی بدن و سرحال نبودن کاملاً طبیعی و رایج است ، چون با سرد شدن هوا نور خورشید کم تر شده و روزها کوتاه تر به نظر می رسند. در این مواقع بسیاری از افراد اصطلاحاً دچار افسردگی های فصلی می شوند. کافی است در زمان هایی که آفتاب در آسمان بالاست چند دقیقه ای را زیر نور آفتاب قدم بزنید و در معرض تابش نور خورشید و در نتیجه جذب ویتامین D در بدن خود باشید . در مواقع ضروری تر می توانید مصرف ویتامین D را در رژیم غذایی خود افزایش دهید. جا دارد در این قسمت از مقاله ، اشاره ای به سرکه سیب داشته باشیم، چرا که باعث دفع توکسین ها شده، بدن را ضدعفونی کرده و سبب نابودی باکتری ها می شود. تقویت سیستم ایمنی بدن و رفع خستگی عضلات بدن از دیگر موارد اثر بخشی این نوع از سرکه می باشد.
بیماری های دهان و دندان که ناشی از وجود و گسترش باکتری های مضر موجود در بزاق دهان می باشند با افزودن سرکه به رژیم غذاییمان از بین می روند. سرکه خرما ، از مواردیست که مناسب برای درمان این گونه ناراحتی ها و اختلالات جسمانی است. لازم به ذکر است که بیماری های دهان و دندان اگر جدی گرفته نشوند و در جهت درمان آنها اقدامی صورت نگیرد و همچنین بهداشت دهان و دندان اگر رعایت نشود، موجب بروز بیماری های معده و روده و در آخر بیماری های گوارشی خواهند شد. تولید کنندگان سرکه خرما به صورت صنعتی ، با افزودن موادی به فرایند تهیه سرکه برخی از خواص مفید و اثر بخش این ماده غذایی را از بین می برند. مصرف بسیاری از این افزودنی ها برای بیماران مبتلا به زخم معده ایجاد حالت تهوع شدید و مشکلاتی از این قبیل را به همراه دارد. بنابراین اگر بتوانید سرکه خرما را به صورت طبیعی و سنتی در منزل خودتان تهیه کنید در حفظ بسیاری از فواید و شگفتی های این ماده مغذی موثر بوده اید. تا اینجای مطلب شاید با خود فکر کرده باشید که سرکه به عنوان چاشنی غذایی که فقط از انگور تهیه می شود شناخته شده است، و حتی شاید بسیاری از شما عزیزان نام و خواص سرکه سیب را بارها شنیده باشید ، اما جالب است بدانید که سرکه خرما سرکه ای کمیاب ولی سرشار از ویتامین های غنی و خواص باور نکردنی می باشد و در بهبود بسیاری از بیماری نقش موثری را به عنوان درمان های سنتی ایفا می کند. به همین دلیل است که این مطلب را به سرکه خرما اختصاص داده و در آن سعی داریم تا بیشترین محتوا را به خواص سرکه خرما محدود کنیم. صحبت از تهیه سرکه خرما به صورت سنتی و در منزل توسط خودمان شد، در ادامه شما را با مختصری از طرز تهیه سرکه خرما به صورت طبیعی آشنا خواهیم کرد.
موادی که برای تهیه سرکه خرما در منزلتان به آن نیاز خواهید داشت به شرح زیر می باشد:
خرما 2 کیلو گرم
آب جوشیده سرد شده :2 لیتر
سرکه: 0/5 لیتر ( در اینجا منظور سرکه سفید یا تقطیر می باشد)
شکر: 3 قاشق غذاخوری
نمک :یک قاشق غذاخوری
مایه خمیر:20 گرم حالت خمیری
درابتدا شما باید هسته های خرما را گرفته و آن ها را با آب جوشیده سرد شده به مدت 12 ساعت خیس کنید. بعد خرما های خیس خورده را در مخلوط کن ریخته و له می کنیم . سپس ماده به دست آمده را داخل ظرف مورد نظر ریخته سرکه ، نمک ، مایه خمیر و شکر را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم ودرب ظرف را بسته و در جای خنک به مدت 25 روز نگهداری می کنیم، پس از گذشت 25 روز آن را از صافی رد کرده و مایع به دست آمده را در یک بطری شیشه ای میریزیم. سرکه خرما آماده است.
خوردن این نوع از سرکه به افراد سیگاری ، بیماران دارای غلظت خونی بالا و بیماران قلبی در رقیق شدن خون کمک شایانی میکند، لذا مصرف آن همراه با وعده های غذایی به این دست از افراد توصیه می شود.
امیدواریم از مطالعه مقاله تولید کنندگان سرکه خرما لذت برده باشید
بانک مقالات ویکیوز
:: برچسبها:
تولید کنندگان سرکه خرما ,
صادر کنندگان سرکه خرما ,
سرکه خرما ,
:: بازدید از این مطلب : 150
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0